Home
Wie is In Focus?
Visie
Hypnotherapie
Methodieken EMDR/RDI
Film EMDR
Coaching
Bedrijven
Methodieken
Workshops/trainingen
Prijzen
Voorwaarden/ privacy
Contact


Bedrijven

 

  

 Was vroeger alles beter? Het is 1959.

"Met grote klappen slaat de smid op het roodgloeiende ijzer. De vonken wervelen door de werkplaats. De smid is trots op zijn ambacht en positie, voorman van dit bedrijf. Hij houdt van zijn werk. Werk dat niet veel verandert, geleerd van zijn meester, een ervaren smid. Straks geeft hij het vak door aan de volgende generatie. Een mooi en rustig gevoel." 

We gaan naar nu, naar vandaag.

Voorman heet nu manager. Je vak beheersen is lang niet voldoende meer. Bijscholingen, vergaderingen, logistieke problemen, medewerkers begeleiden. Targets en deadlines. Waar is de balans tussen werk en privé? Stress, onzekerheid, slecht slapen. De prijs van onze welvaart.

In Focus heeft geen tijdmachine die je 50 jaar terug brengt. Maar dat mooie en rustige gevoel kan je met In Focus toch bereiken.

 

 

"Een groot bos. Een man is krampachtig, vol stress en ergernis een dikke boom aan het doorzagen. Met een botte zaag. Een voorbijganger zegt: maar meneer, is het niet handiger om eerst de zaag te slijpen? Nee, daar heb ik geen tijd voor, ik moet zagen!"

In Focus heeft het gereedschap om die zaag te slijpen. Slijpen door middel van coaching, training, stress- en vitaliteitsmanagement, intervisie en workshops. Ik slijp die zaag, vlijmscherp. In een oogwenk valt de boom met geraas op de grond. Target gehaald, de deadline nog ver weg. Tijd over. Rust.

 

Behandelovereenkomst-betalingsvoorwaarden bedrijven In Focus.pdf
Download

 

 

to Top of Page

In Focus, Praktijk voor Coaching, Counseling en Hypnotherapie | e.spierings@in-focuscoaching.nl - mobiel 06 54966500